Konya

Konya’da “21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri başladı

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen etkinlikler Gülbang duasıyla başladı.

İlandır

Konya’da “21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası” düzenlenen etkinliklerle başladı.

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen etkinliklerde ilk olarak Mevlana Müzesi ziyaret edilerek Gülbang duası yapıldı.

İlandır
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Daha sonra etkinlik, Ateşbaz-ı Veli Hazretleri Türbesinde Tuz Alma Merasimi ile devam etti.

Programa; Konya Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Fidan, aşçılar ve gastronomi öğrencileri katıldı.

İlandır